Gå til hovedindhold

Nyhedsbrev Januar 2023

Læs nyhedsbrevet for januar 2023.

Indhold

    Så skriver vi 2023 og alle ønskes ET GODT NYTÅR, med håb om et godt 2023.

    Den 2. januar åbnede vi igen Kirsebærhaven efter en dejlig jul og nytår. Fremmødet var pænt stort med 125 personer til fælles kaffe med rundstykker.

    Her var der en kort gennemgang af, hvad vi kan forvente i det første halvdel af 2023.

    På nuværende tidspunkt er der 406 medlemmer – god start på året. Året 2022 endte med 942 medlemmer, som må siges at være rigtig fint.

     

    Et af emnerne som blev omtalt ved åbningsarrangementet, var, at Kirsebærhaven er blevet kontantløs og er overgået til betaling med Dankort, Mobilpay eller AabenraaPay.

    AabenraaPay er et kortbetalings løsning som Aabenraa kommune har indført i alle kommunens institutioner. Hvorfor AabenraaPay – jo, det er fordi, det skal lette arbejdet med at håndterer betalinger, hvor det er frivillige som står for betjeningen, og du slipper for at bekymrer dig om kontanter.

    Hvor og hvordan du får fat i kortet – du kan hente den i vores cafeteria, og personalet vil være dig behjælpelig med, at du kommer godt i gang med AabenraaPay.

     

    Trygfonden har tildelt os kr. 10.000, - til et hjerterstarter kursus. Fonden har endvidere bidraget med kr. 40.000, - til at understøtte et trygt seniorliv. Dette vil I hører nærmere om i løbet af foråret, og allerede nu har vi planlagt foredrag om IT sikkerhed og faldforebyggelse til alle seniorer.

     

    Alderstrøst fonden har igen i år 2022 tildelt os kr. 5000, - til socialt samvær. Det er vi mega glad for.

     

    Torsdag den 19. januar 2023 er der foredrag om IT-sikkerhed og streaming – billetter købes i receptionen til 30 kr.

     

    Torsdag den 26.januar holder vi erindringscafe fra 13.30-15.30 – hvor alle er velkomne.

     

    Fredag den 27. januar 2023 har vi foredrag med en fysioterapeut Hvordan forebygger man faldulykker? – kom og vær med – det koster kun 40 kr. til kaffe og kage.

     

    Fredag den 10. februar 2023 er der DILETTANT

     

    En af de vigtigste begivenheder må være vores generalforsamling fredag den 3. marts 2023 kl. 13.30, hvor vi først skal høre lidt om krigen i Ukraine og bagefter holde møde.

     

    Fredag den 10. marts 2023 er film og udstilling om en personlig historie fra 2.verdenskrig – ” Grænsegendarm – krig og forsoning”

     

    Alt dette og meget mere kan du læse om på opslagstavlen, og husk der er tilmelding i receptionen.

     

    Der er udkommet et nyt FORÅRS PROGRAM, som også kan afhentes i receptionen.

     

    Husk at forny dit medlemskab, koster fortsat kun kr. 100, - for et helt år.